Våre planer for Bendiksbukta

Nå som restriksjonene og høstmørket øker på har vi laget en sommerlig spilleliste så du kan lene deg tilbake og glede deg til Sommerbris på Odderøya i juni.

Sommerlig oase på Odderøya

I Bendiksbukta skal vi lage en sommerlig oase med daybeds, solsenger, parasolldrinker, badeballer og det hele. Vi bringer med andre ord syden til Kristiansand. Slik at det er gode grunner til å dra på festivalen tidlig på dagen. Hva er bedre enn å ligge på en daybed med en Strawberry Daiquiri i hånda mens sola står høyt på himmelen? I tillegg kommer det djs som setter den musikalske stemningen for en lat dag ved strandbaren.

Den musikalske stemningen for Bendiksbukta har vi samlet i denne spillelisten, og den formelig oser av sol, sommer, strandbar og ferie. Det er rett og slett den perfekte starten på dagen med gjengen før dere labber videre til amfiet der de store konsertene skjer.

Mat fra Fiskesalg & Christianssand Brygghus

Vårt mål er at publikum kommer tidlig til Bendiksbukta for å kose seg i timene før konsertene starter i amfiet. Det åpner i Bendiksbukta allerede kl. 12.00. Og her blir det et utvidet utvalg i barene med vår lokale stolthet CB så vel som mer sommerlig drikke som rosé, Pina Colada, iskaffe, osv. For den sultne stiller både Fiskesalg og Christianssand Brygghus med sine kjøkken og byr på lekre retter som passer til en avslappende dag i godt selskap.

Sett på spillelista vår og gled deg til Sommerbris 2021: http://playlist.sommerbr.is