Sommerbris 2021 blir avlyst

Vi har dessverre kommet dit, igjen, at vi må avlyse årets festival.

Vi har lenge vært gira som bare det for det som skulle bli en gjenerobring av Odderøya. Men den siste måneden har det blitt mer og mer klart at det er umulig å gjennomføre en festival slik vi ønsker det med kos, klem og fellesskap.

MEN
Det skjer 17-18 juni 2022.
Om et år er vi helt sikre på at vi kan åpne portene og slippe dere inn til tidenes best planlagte festival. Det blir barer, det blir svømming, det blir musikk, det blir mat, det blir mingling og det blir folksomt.

20 år
Vi innfører 20-års grense fra og med neste år. Noe som betyr at vi kan tilby publikum bedre opplevelser på en rekke måter.

Vi har enda ikke sluppet det som skulle vært årets headlinere, og vi jobber nå iherdig med å flytte alle artistene til neste år. Når dere endelig kommer på Odderøya neste år kan dere være trygge på at artistene på scenen overgår forventningene.

Alle som har billett får den overført til 2022. Om du likevel ønsker å få den refundert så kan du sende mail til kim@sommerbris.com OBS Billettprisene stiger for 2022 (gjelder ikke dere som beholder billetten).

Helt til slutt.
Det er så utrolig surt å stå her igjen og innse at dette ikke blir noe av i år heller. Vi er så gira på å åpne portene og slippe løs hordene for fest og moro på Odderøya. Men det er klin umulig å få det til i år. Men neste år – neste år er vi omsider vaksinert alle sammen og så klare for en fest som noen kan bli. Sommeren ’22 blir vår #frigjøringsfest

Ha en brisen sommer
Sommerbris