Planene for Sommerbris 2022 er klare

Endelig kan vi offentliggjøre årets planer for Sommerbris på Odderøya, Norges flotteste festivalområde. Festivalen blir i hovedsak delt i to med en strandbar i Bendiksbukta og konsertarena i Amfiet.
Etter mange års stillstand tas Odderøya i bruk for hva det er laget til. Festival og konsert.

Scenen i Bendiksbukta blir midt på plenen, mens vi setter høyttalere og lys rundt selve bukta. På den måten skaper vi en arena der publikum kan være sosiale og hygge seg uten at det er en scene eller artist som tar fokus bort fra det sosiale fellesskapet, som er poenget med Sommerbris. Vi mener at festival først og fremst er en sosial opplevelse. Her blir det et behagelig lydbilde med diverse overraskelser på scenen utover dagen og kvelden.

I Bendiksbukta utbedrer vi sammen med Kristiansand kommune stranda. Vi oppruster den i fellesskap så den blir mer innbydende til bading.
I tillegg til en ny fin sandstrand kommer det tikibarer, daybeds, lounger og solsenger slik at publikum kan sosialisere seg med hverandre.
Kort sagt: Dette blir det perfekte stedet å nyte rosé i sola.

Amfiet blir vår konsertarena der man opplever årets artister. Første artist går på scenen kl. 15.00, og siste artist er ferdig kl. 00.30. Dvs. Dagny blir siste artist på fredag og Scooter siste artist på lørdagen.

Barer og foodcourt blir på toppen av amfiet. Her kan må få burger, pizza, wok, burritos og reker. Nederst i amfiet står scenen.

Sommerbris er en dynamisk festival der publikum kan velge om de vil stå foran scenen i Amfiet med fullt trøkk eller lene seg tilbake og ha noen rolige øyeblikk i Bendiksbukta med tean i tanga.

2022 er året Odderøya endelig tas i bruk til hva det er bygget for. Et fantastisk konsertområde med nærhet til natur, sjø og skog som ligger midt i byen.

Når publikum skal på Sommerbris vil de møte festivalen nederst i Vestre Strandgate. Der er vår båndpåsetting. Når de går videre mot Odderøya kommer de til vår inngang på brua over Gravane. Her sjekker vi vi om alle har armbånd og gjennomfører bag search. Omtrent ved Vaktbua er publikum inne på vårt festivalområde og går videre gjennom Salamanderparken før de kommer til Bendiksbukta og kan slippe seg løs.