Info om Sommerbris 2023

Lurer du på hva som er endret på Sommerbris etter i fjor?

Den største endringen er mat. All mat er samlet i en food court mellom Bendiksbukta og Amfiet. Her finner du Pizzabakeren, Los Tacos, Brygghuset, Burger Bordello, Chang Noi, Potetbakeren og Kebab. I food courten finner du også en bar og et stort toalettområde.

Barer. Siden vi har flytta matserveringen bort fra Amfiet får vi mye større bar i Amfiet. Her finner du i år en bar på samme sted som er dobbelt så lang som den i fjor. Og ved siden av den står det en bar fra Harahorn og en bar fra Red Bull.

Toaletter. Vi har også fått plass til mange flere toaletter. Rett før du kommer inn på Amfiet ser du et stort toalettområdet på venstre side. I tillegg er toalettområdene i Amfiet utvidet. Det er som nevnt også et nytt stort toalettområde på food courten, midt mellom Amfiet og Bendiksbukta.

Skalldyrbuffeten. Har du bord på skalldyrbuffeten har du både egen bar, servitører og eget toalettområde. Se skiltene inne i teltet for hva som er hvor.

Scenen. Årets scene i Amfiet er dobbelt så stor som fjorårets scene. På den ser du våre første artister fra kl. 15.00. Siste artist er ferdig kl. 00.30 i Amfiet. I Bendiksbukta fortsetter det til 01.00 begge dager.

Bendiksbukta. Vår lille oase med daybeds, strand og kos. Start dagen her med noen rolige rytmer fra våre djs før du begir deg videre mot konsertene.