Arne Simonsen starter som markedssjef i Sommerbris

Vinterens store spillerovergang på Sørlandet er nå en realitet. Arne Simonsen går fra Start til Sommerbris.

Det vi har manglet i Sommerbris frem til nå har vært den kommersielle salgslederen, eller en markedssjef om du vil. Det er utrolig moro å ønske Arne Simonsen velkommen i Sommerbris.

Heine Strømme: Vi har manglet en kommersiell nettverksbygger med etablerte kontakter. Vi er gode på konsept og publikumsopplevelse, men svakere på næringslivsfrieri. Med Arne Simonsen har vi et komplett lag som kan utvikle Sommerbris til å bli det vi ønsker. For ikke å glemme hvilken tillitserklæring det er at Simonsen forlater en av Norges mest kjente merkevarer Start, for å bli med i en ny festival.

Sommerbris har med dette blitt en festival med stort potensiale som bør være en attraktiv samarbeidspartner for bedrifter på Sørlandet.

Arne Simonsen sier: Det har vært en spennende prosess fra Sommerbris tok kontakt til jeg takket ja til å bli med. Med Sommerbris får jeg muligheten til å bli med og forme en ny festival som skal skape positive opplevelser for hele byen og regionen. Med et bredt og variert program skal vi skape en fantastisk årlig opplevelse på Odderøya for både publikum og samarbeidspartnere. Sommerbris skal bli Sørlandets festival.

17. – 18. juni ønsker vi 14 000 publikummere daglig velkommen til Sommerbris på Odderøya. Det er vanskelig å overdrive hvilke muligheter som finnes på Odderøya med nærheten til sjøen, naturrammene, Amfiet, Bendiksbukta, Odden og ikke minst nærheten til byen.

Følgende artister er foreløpig lansert til sommerens festival:
Fredag 17. juni: Di Derre, Stavangerkameratene, Dagny.
Lørdag 18. juni: Victor Leksell, Gabrielle, Petra Marklund, Klovner i Kamp.
Flere artister slippes fortløpende frem mot sommeren.