Aptum er ny hovedpartner

Det er en glede å presentere Aptum som ny hovedpartner

Med en ambisjon om å selge 14 000 billetter til hver dag på Sommerbris i 2021 har det vært viktig å finne en strategisk partner på markedsføring og kommunikasjon som har kunnskap om å skape og bygge en merkevare for opplevelser.

Vi har signert en treårig avtale med Aptum som utfyller våre interne ressurser på en god måte samtidig som de deler våre verdier om etterrettelighet og faglig forankring. Mer enn noe annet ønsket vi en lokal samarbeidspartner som har mange års erfaring, kompetanse på hva som funker og en leken vilje til å utfordre oss i Sommerbris. For oss betyr denne avtalen et sjumillsteg for vår digitale og kommunikative oppbygning til 2021.

“Da Heine Strømme tok kontakt for å se om vi kunne få til et samarbeid mellom Aptum og Sommerbris var det lett å si ja. For Aptum som kommunikasjons- og digitalbyrå, betyr samarbeidet både morsomme jobber faglig sett, men også at vi får tilgang på en strålende konsertarena hvor vi kan samle byrået og kundene. Det er ingen tvil om at 2020 har vært krevende, og vi er mange som trenger noe å glede oss til. Sommerbris er en festival og et partnerskap vi ser frem til, og som vi vet vil by på fantastiske opplevelser til sommeren og i mange år fremover.” Terje Lund, partner i Aptum.