Staysman til Sommerbris 2024

Staysman eller Stian Thorbjørnsen, som han egentlig heter er en svært folkelig programleder og popstjerne. Eller popstjerne… han kan vel mer tituleres som kongen av fest.

Staysman på scenen er et fyrverkeri av et show med masse flammer, røyk og pyro. Men først og fremst er det drivende slagere som driver festen framover. Han har et repertoar som innbyr til sk(r)ålende allsang mens man lykkelig til sinns nyter noen guilty pleasures.

Staysman ble kjent for det brede publikum da han var med i Paradise hotel i 2012, året etter var han med i Robinson ekspedisjonen. Og noen år etter det ble han plukka opp til å bli programleder i NRK. Underlig nok klarer han å kombinere det å være en folkelig og godt likt tv personlighet med å gi ut musikk som best kan karakteriseres som rølpete festmusikk.

Så kort og godt gjør deg klar til en «godt stekt pizza» og at «Muggene er megasvære». Eller la deg overbevise av Staysmans egne ord: «Vi har gått på scenen på seriøse rockefestivaler – etter seriøse rockeband – og blitt møtt med ovasjoner. Til og med Petter Baarli i Backstreet Girls var i hundre etter at vi hadde spilt etter dem på en festival» som han sa til T-A i fjor.

Staysman opplever du i Amfiet på Odderøya sent på lørdag kveld den 15. juni.