Lukas Graham

Lukas Graham til Sommerbris 2024

Den danske sensasjonen Lukas Graham kommer til Sommerbris 2024!

Med enorme streamingtall og kontinuerlig spilling på radioen de siste årene er Lukas Graham blitt en artist som passer Sommerbris svært godt. Den hyppige radiospillingen gjorde at det en periode var nærmest umulig å kjøre bil uten å nynne med på en av hans sanger på radioen.

I 2017 fikk han tre GRAMMY-nominasjoner, og sammen med over en milliard streaminger sementerte Lukas Graham et imponerende globalt gjennombrudd på alle måter. «7 Years» er et rørende dikt om livets lange vei, som på mirakuløst vis ble en universell historie og en braksuksess! I hælene på den massive suksessen fulgte et nytt album, ledet av «Love Someone», som ble nok en verdenshit med platinastatus i ikke mindre enn 18 land!

I Danmark fyller han arenaer med 25 000 publikummere på sine egne konserter. Men nå er tida kommer for å bergta Sørlendingene på festival og fylle amfiet på Odderøya. Det vil si. 1000 personer var så heldige å få en forsmak på showet da Lukas Graham solgte ut Caledonien Hall på forhånd, da han var her på klubbturne i februar ‘23.

Etter å ha sett videoer fra Sommerbris 2023 har Lukas Graham ytret et sterkt ønske om å bli tatt med på båttur i skjærgården for å oppleve Sørlandet slik det er på sitt beste. Så følg med på om du er på sjøen på dagtid på fredagen. Da blir det en klassisk tur gjennom Skippergada, is på Tømmerstø og kanskje en snarvisitt gjennom Blindleia.

Lukas Graham står på scenen fredag 14. juni i amfiet.