Dumdum Boys klare for Sommerbris 2024

Joda, ryktene er sanne. Dumdum Boys spiller på Sommerbris til sommeren. Det passet dessverre aldri slik at de fikk spilt på Quart. Og dermed er det en stor glede for oss å endelig ønske Dumdum Boys velkommen til Odderøya.

Dumdum Boys er en av de fire store i norsk rock sammen med deLillos, Jokke og Raga Rockers. Det er få som ikke har et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela, og har en rekke tidløse klassikere som sitter i margen. Bare tenk på «Splitter pine», «Slave», «Metallic hvit», «Englefjes», «Enhjørning», osv

Som band er de fremdeles fylt av fandenivoldskhet, spilleglede og pur trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan og kompani viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang.

De har vunnet alt som finnes av priser i Norge. Og de har en backkatalog som ingen andre artister i Norge matcher. Som publikummer kan du gjøre deg klar til en konsert uten dødpunkter. Det er full fart fra start til slutt med rockeslagere vi kan utenat.

Dumdum Boys står på scenen i amfiet fredag 14. juni.