Det svenske fenomenet Victor Leksell er klar for Sommerbris

Vi er utrolig glade for at Victor Leksell kommer til Sommerbris. Lørdag 18. juni står han på scenen i amfiet på Odderøya.

Med over 161 millioner avspillinger på Spotify alene med monsterhiten “Svag” har Victor Leksell klart å bli allemannseie i Skandinavia på mindre enn to år. Den er så mye spilt at det allerede er lenge siden “Svag” tok rekorden som den mest streamede låta på et nordisk språk. Med andre ord: du kan ikke ha hørt på radio de siste to årene uten å få med deg “Svag”. I skrivende stund ligger låta fremdeles inne på Spotify topp 50, halvannet år etter utgivelsen.

Victor Leksell er en av de få artistene som treffer alle aldre. Hans stemningsfulle og melodiøse musikk treffer ung så vel som gammel. Og er derfor også perfekt for Sommerbris. Det er rett og slett god musikk av en som har noe å formidle.

Victor Leksell skal gjøre fire konserter i Norge i 2022. Og vi er så heldige at en av dem blir på Odderøya. Det er nesten så vi allerede kan se for oss folkehavet som kommer til å fylle amfiet når han går på scenen.