Dagny kommer til Sommerbris 2021

Det er en glede å fortelle at Dagny kommer til Sommerbris på Odderøya i Kristiansand. Ho er den mest etterspurte artisten til 2021. Og da er det ekstra moro å levere det publikum ønsker til festivalen vår.

Selv om karrieren til Dagny har vært forholdsvis kort er ho utvilsomt blitt stor nok til å avslutte fredagen hos oss. Få artister treffer publikum like umiddelbart som DAGNY, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter.

Den etterspurte sangfuglen fra nord sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp “Backbeat”, og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekkere, med en katalog som har over 600 millioner strømminger. I slutten av november vant Dagny P3 Gull prisen for årets låt med “Somebody”. Som juryen skriver: “eksemplarisk synthpop med et refreng som forblir i hodet. Dagny setter ord på nyforelskelse som få andre låter det siste året, stemmebruken og lydbildet gjør at forelskelsesrushet sitter i hver nerve av låta”

Dagny har nærmest blitt synonymt med å slå på radioen de siste månedene. Slår du på radioen i dag ruller den fengende “Somebody” ustanselig på alle kanalene. Catchy og nynnbare melodier kombinert med sangtalentet hennes har gitt ho en sterk posisjon på de kommersielle radiokanalene. Dagny er rett og slett så hot det går an å bli om dagen i Norge. Og ho får gleden av å avslutte den aller første dagen på Sommerbris mens mørket faller på fredag 18. juni.