Broiler

Broiler til Sommerbris

I 2024 er Broiler større enn de noen sinne har vært. Settet de gjorde på Stavernfestivalen i fjor var episk fett, og da de slapp 10 000 billettene til showet de skal gjøre i Spektrum 1. mars solgte det ut på 3 minutter.

Broiler har vært aktive siden 2011 da de startet å gi ut musikk på YouTube fra gutterommet. Resultatet ble det legendariske albumet “The Beginning” og siden den gang har det gått slag i slag med over 1 milliard streams. De har gitt oss kjente hits som «Money», «WildEyes» og remixen av Imagine Dragons «Shots».

I 2022 gjorde Broiler et comeback på norsk sammen med Kamelen og Emma Steinbakken–med låta «BAP». Siden det har de pøst på med bangere som «OMG», «Det eneste jeg vil er å ha det fett» og superhiten «Åtte shots». I 2023 ble de #1 med låta «1» sammen med Hjorterud Álle, og i 2024 startet de året med nok en førsteplass med «når du slår ut håret blir jeg slått ut” sammen med Beathoven. Årets førsteplass kommer etter høstens utsolgte norgesturne «TheBeginning Tour 2023» -10 år etter albumet som startet det hele så dagens lys.

Vi har jobbet aktivt med å finne en avslutter som kan fortsette etter Scooters to fantastiske år i Amfiet. Tidlig innså vi at det finnes mange spennende norske artister, og det er blitt over ti år siden Broiler spilte på en festival i Kristiansand. Det gjorde det lettere å velge de. Med det blir Sommerbris en av svært få festivaler Broiler gjør i Norge i år. Og det blir mer pyro, flammer og CO2 enn vi har hatt før. Vi investerer i showet som skal være på scenen.

Broiler har æren av å avslutte Sommerbris 2024 som siste artist i Amfiet lørdag 15. juni. Og vi er helt sikre på at det blir fett som fjell.