Bo Kaspers Orkester til Sommerbris

Med albumet «På hotell» som inneholdt de store slagerne «Hon är så söt», «Puss» og «Ingenting alls» klarte Bo Kaspers Orkester kunststykket å bli populære med jazz i Skandinavia, og fikk et stort platesalg.

Bo Kaspers Orkester har siden gjennombruddet i ‘94 hele tiden redefinert uttrykket sitt og levert musikalske øyeblikk på løpende bånd. Få skandinaviske band har utfordret sjangergrensene med samme presisjon og allsidighet blant annet ved å kombinere det lettbente med det dype, og det poetiske med det lekne. Med smidige bevegelser mellom jazz, funk, pop, viser og soul, har kvartetten ikke bare sjarmert svenske scener, men også erobret Norge, Danmark og Finland med utsolgte konsertlokaler og uforglemmelige allsangopplevelser.

Med mer enn én million solgte album og fem førsteplasser på den svenske albumlisten har Bo Kaspers Orkester gang på gang bevist sin kapasitet som låtskrivere og band. Høsten 2017 inviterte de til sin første fulle forestilling, «Allt ljus på oss», på Rondo i Gøteborg–en idé som ble videreført til Cirkus i Stockholm. I 2022 briljerte de i SVTs «På spåret», etterfulgt av et julealbum som fikk kritikerne til å juble–og en utsolgt juleturné med et 16-manns orkester

Våren 2024 tar Bo Kaspers Orkester med seg sitt splitter nye format «Bo Kaspers Orkester–In Concert» og legger ut på en omfattende turné. Forestillingen er en oppsummering og hyllest av en mer enn 30 år lang musikalsk karriere.

Bo Kaspers Orkester står på scenen i Amfiet lørdag 15. juni.