Stavangerkameratene spiller på Sommerbris 2022

Stavanger­kameratene

fredag 17. juni 2022

Bandet består av fire rogalendinger som har deltatt i Idol, x-factor og diverse. I 2015 skulle de spille sammen på volleyball-VM, og ut av det blå introduserte Stian Blipp de som Stavangerkameratene. Navnet var så harry og aparte at gutta beholdt det.

Siden 2015 har de turnert flittig og fått et knippe radiohitter av den typen som man gjerne irriterer seg grønn over at man ikke slutter å nynne på. De har blant annet en versjon av “Wake me up” kalt “Vekk meg opp” som liksom (dessverre eller heldigvis) bare fester seg med en gang.. Det er heller ikke uten grunn at Stavangerkameratene spilles hver eneste kveld på Heidi’s Bier Bar. Med “Bare så du vett det” har de klart kunststykket å forene sør og -vestlandet om å synge med av full hals.

Bandet består av Kjartan Salvesen, Glenn Lyse, Tommy Fredvang og Ole Alexander Mæland. De spiller hver sin gitar og må kunne betegnes som genuine publikumsfriere. De går på scenen for å underholde. Og basert på stemningen på konsertene og antall avspillinger på Spotify må det sies at det klarer de bra.

Det er jovialt som bare det, det er fire karer i sin beste alder med gitar, det er lavterskel og kjekk underholdning med kjekke karer. Det er Stavangerkameratene. Live in concert fredag 17. juni på Odderøya i Kristiansand.

Amfiet | Fredag 17. juni 2022