Hellbillies spiller på Sommerbris 2022

Hellbillies

fredag 17. juni 2022

Hellbillies har holdt på siden 1990. I starten som et realt bygdeband fra Hallingdal, og med tiden som låtene har spredt seg har fanskaren vokst og vokst til at de for lengst har blitt et av Norges største band. De har en drøss med gullplater og spellemannspriser fra sin over 30 år gode karriere.

I 2020 skulle de ut på en stor feiringsturné for å feire 30 år som band. Men det gikk hverken da eller i fjor. Men nå bobler de av spillelyst og kan endelig dra ut på en skikkelig turne.

Hellbillies er at av få band som alltid selger ut konsertene sine i Kristiansand på forhånd. De har en stor tilhengerskare, og tekstene deres er joviale og melodiøse. Stemningen musikken deres lager passer perfekt til vår festival på Odderøya.

Med den utrolig varme “den finast eg veit” er Hellbillies blitt obligatorisk i alle moderne bryllup. De er indrefileten av nasjonalromantikk med sin nølende stemme og breie hallingdalsdialekt. Samtidig er “ei krasafaren steinbu” i den motsatte enden av skalaen som det beste norsk countryrock har å by på.

Hellbillies er et av få band som bringer sammen publikum som både hører hjemme i sørlandsk skjærgårdsromantikk så vel som de som sverger til Kvinesdals drikkekultur.

Hellbillies er perfekt for Sommerbris. Vi gleder oss til å se de på scenen på Odderøya amfi fredag 17. juni.

Amfiet | Fredag 17. juni 2022