Gabrielle spiller på Sommerbris 2022

Gabrielle

lørdag 18. juni 2022

På den aller første Brisen kommer Gabrielle som sang seg inn i våre hjerter i 2010 med “Ring meg”. Siden den gang har Gabrielle levert en jevn strøm gode poplåter som “5 fine frøkner”, “Vekk meg opp”, “Mellom skyene”, “Bordet” og “Regn fra blå himmel”.

Gabrielle er en av de få artistene som kan gå ut på en scene og ha publikum i sin hule hånd, en egenskap som bare ekte entertainere har. I tillegg kan ho faktisk synge. I bunn og grunn er Gabrielle en av de artistene som funker best live, og vi tror virkelig det vil svinge når 14 000 står foran scenen på Odderøya og lar seg rive med. For å sørge for skikkelig trøkk stiller Gabrielle med fullt band og en hel semi med ekstra sceneeffekter for å levere et solid show. Vi tror dette kan aldeles moro utpå kvelden med Kristiansands skjærgård som kulisse bak scenen på Odderøya.

Høsten 2021 kom Gabrielle med sitt siste album “Klipp meg i ti og lim meg sammen”. Det har både blitt en kritikerfavoritt samtidig som flere av låtene har gått på tung radiorotasjon.

Vi gleder oss til Gabrielle står på scenen lørdag 18. juni.

Amfiet | Lørdag 18. juni 2022