Di Derre spiller på Sommerbris 2022

Di Derre

fredag 17. juni 2022

Di Derre er kort og godt lyden av norsk 90-talls pop anført av Jo Nesbø som forsanger. Med slagerne “Jenter” og “Rumba med Gunn (1-2-3)” definerte de norsk radiopop på 90-tallet, og er blitt en slags nasjonalskatt der man kan sangene utenat enten man vil eller ei.

Ungdom så vel som middelaldrende menn kan plutselig ta seg i å klemme til på refrenget av “Jenter”. Det sitter i blodet. I tillegg skal det sies at multikunstneren Jo Nesbø nærmest er et trekkplaster i seg selv i front av sitt band.

Før pandemien har Di Derre reist land og strand rundt hver sommer, men dessverre seilt forbi Kristiansand. Derfor er det en glede å ønske de velkommen til vår live scene på Odderøya amfi fredag 17. juni. Det skal sies at de var noe skeptiske til å komme på en helt ny festival i en by der det sies å være seigt å selge konsertbilletter. Men etter litt frem og tilbake ble Sommerbris solgt inn under linja “det er en musikkfestival der både Quart og Odderøya Live gikk konk – hva kan gå galt?” Heldigvis bet gutta (og Unni Wilhelmsen), på agnet og sa ja til Sommerbris.

I 2018 fikk de en ny renessanse med den bejublede trippelkonserten i Frognerseteren amfi sammen med KORK. Som attpåtil ble sendt på NRK1 i beste sendetid. Vil du få en forsmak på hvordan dette blir så finner du hele konserten på NRKs nett tv.

Amfiet | Fredag 17. juni 2022