Dagny spiller på Sommerbris 2022

Dagny

fredag 17. juni 2022

Det er en glede å fortelle at Dagny kommer til Sommerbris på Odderøya i Kristiansand.

Selv om karrieren til Dagny har vært forholdsvis kort ho blitt en radioyndling som som blir spilt hele tiden. Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. En perfekt artist for vår sommerfestival med andre ord.

Den etterspurte sangfuglen fra nord sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp “Backbeat”, og siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekkere, med en katalog som har over 600 millioner strømminger. I fjor vant Dagny P3 Gull prisen for årets låt med “Somebody”. Som juryen skriver: “eksemplarisk synthpop med et refreng som forblir i hodet. Dagny setter ord på nyforelskelse som få andre låter det siste året, stemmebruken og lydbildet gjør at forelskelsesrushet sitter i hver nerve av låta”

Dagny har nærmest blitt synonymt med å slå på radioen de siste månedene. Slår du på radioen i dag ruller den fengende “Somebody” ustanselig på alle kanalene. Catchy og nynnbare melodier kombinert med sangtalentet hennes har gitt ho en sterk posisjon på de kommersielle radiokanalene. Dagny er rett og slett så hot det går an å bli om dagen i Norge.

Amfiet | Fredag 17. juni 2022