CC Cowboys

Amfiet, lørdag 17. juni 2023

Det første bandet vi slipper til Sommerbris 2023 er CC Cowboys. Få band har en like sterk låtkatalog med flere låter som man kan utenat enten man vil eller ikke. Fra tidlig 90-tall har de vært en fast vorspiel- og radiofavoritt.

CC Cowboys har turnert uten stans i tre tiår. Men låtene sine har de blitt en del av den norske folkesjela. Alle kan noen av sangene til CC Cowboys. Dvs. alle vet at “Ingen vet hvor Harry er gravd ned”. Andre store klassikere er blant annet: “Vill, vakker og våt”, “Tigergutt” og “Nå kommer jeg og tar deg”.

CC Cowboys så dagens lys i 1989, og fra første sekund er det karakteristiske Magnus Grønneberg som har vært bandets ansikt utad. Og de er spilleklare, eller som Magnus Grønneberg selv sier: “Etter årevis med pandemi har savnet etter lyden og synet av publikum vært stort, sammen med allsang, liv og applaus. Savnet er stort og jeg håper vi sees på konsert snart”.

Hva er bedre enn å stå i amfiet på Odderøya og være på konsert med venner og kjente? CC Cowboys spiller tidlig på dagen på Sommerbris lørdag 17. juni.