Astrid S

Amfiet, fredag 14. juni 2024

Astrid S er en av våre få hjemlige pop prinsesser. Og nå kommer ho til Sommerbris for å avslutte årets første festivaldag.

På tross av sin unge alder har Astrid S allerede vært en etablert artist i et tiår. Etter gjennombruddet i Idol i 2013 har ho vært med på det meste av samarbeid i inn- og utland, og har allerede oppnådd stor suksess både her hjemme og internasjonalt. Med sanger som «Hurts So Good», «Think Before I Talk» og «Emotion», har hun fanget publikums hjerter med sin unike stemme og moderne popmusikk.

Astrid S har allerede begeistret publikum på store scener over hele verden, og det er ingen tvil om at hun vil gi en uforglemmelig opplevelse for fansen i Kristiansand. Med sin utrolige stemme og talent vil hun sørge for at Sommerbris 2023 blir en suksess. Så vær klar til å synge med når Astrid S inntar scenen på Sommerbris i Kristiansand!

Sommerbris holdes på Odderøya, med utsikt over Kristiansands vakre havn og bysentrum. Publikum kan se frem til en helg fylt med musikk, god mat og drikke, samt en fantastisk atmosfære.